søndag 5. januar 2014

Stempelglede Design Team Call 2014

 DT Call hos Stempelglede


For en mulighet, Stempelglede søker nye medlemmer i sitt design team. Jeg er helt i ekstase, dette er jo mine favorittstempler. Jeg bare elsker alle sammen, så mange detaljer og så utrolig flotte tekster. Kvaliteten på stemplene er også bare helt utrolig flott.
Så nå har jeg laget mitt bidrag og håper på en plass i teamet.

Jeg har laget et kort der tekststempelene er i fokus.  Og de er selvfølgelig fra Stempelglede, bak på kortet har jeg satt sammen to stempler, snirkelstempelet er fra Stempelglede jeg elsker å bruke det sammen med stempel som jeg kan sette mitt navn i, som en signatur på kortet. og tekststempelet er  fra Kort og godt. Jeg har brukt Bazzil bling ark, Spellbinder dies, noen roser fra WOC, pyntebær fra Kort og Godt. Mønsterarkene er fra Maja design Vintage summer basic. Ellers har jeg stanset ut en sommerfugl med MS punch. Noen halvperler fra Panduro.

Så kommer mine tre andre prosjekter som jeg er litt ekstra fornøyd med.


Her er har jeg valgt ut tre andre prosjekter som jeg er fornøyd med. Detaljert beskrivelse av hva som er brukt finnes i tidligere blogginnlegg. Men, som du kan se har jeg brukt tekststempler fra Stempelglede både på hjerteboksen og Konfirmasjonsboksen. Tekststempel fra Stempelglede

Tekststemepel fra Stempelglede.Til Konfirmanten, er et tekststempel fra Stempelglede.


Tekststempel fra Stempelglede


2 kommentarer:

 1. Tusen takk for nydelige bidrag og søknad om å bli medlem av Stempelglede sitt designteam!

  Ha en fin uke!

  Klem fra
  Gunhild

  SvarSlett
 2. Her var det utrolig masse flott. Super inspirasjon. Lykke til med søknaden :)

  SvarSlett